Karolien (27) uit Antwerpen


Na de geboorte van ons eerste zoontje Arthur verbleef ik vijf nachten in een éénpersoonskamer. Ik koos voor dit type kamer zodat ik optimaal kon genieten van Arthur en herstellen van de bevalling. De totale kostprijs voor het verblijf bedroeg € 4.705,13. Dankzij mijn verzekering DKV Hospi Premium betaalde ik slechts € 67,3 zelf voor niet-medische kosten zoals televisie en internet.

Het verhaal van Karolien

Voor mijn bevalling koos ik bewust voor een éénpersoonskamer. Ik kon moeilijk inschatten wat me te wachten stond en wou nadien liever in alle rust herstellen. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze. Door de privacy kon ik optimaal genieten van mijn eerste zoontje Arthur en mijn bezoek rustig ontvangen. Het prijskaartje nam ik er graag bij.

De kosten van een éénpersoonskamer lopen snel op dankzij ereloon- en kamersupplementen die worden aangerekend. Mijn verblijf kostte € 4.705,13 voor vijf nachten. Hiervan kwam € 1.391,27 volledig ten laste van mezelf. Gelukkig ben ik goed verzekerd dankzij DKV Hospi Premium en betaalde ik zelf slechts € 67,3 voor niet-medische kosten zoals televisie en internet. Ik hoef me dus ook geen zorgen meer te maken over het financiële plaatje en kan me volledig focussen op Arthur.