Christian (45) uit Charleroi


Ik werd getroffen door een hartinfarct en verbleef tijdens mijn herstel zeven nachten op een éénpersoonskamer. De goede zorgen van de verpleging hebben ervoor gezorgd dat ik snel weer de oude was. Maar toen ik de factuur onder ogen kreeg, was het toch even slikken. Mijn verblijf bedroeg € 18.389,13, waarvan € 10.204,26 volledig voor mijn eigen rekening was. Hiervan heb ik zelf amper € 30,18 moeten betalen voor niet-medische kosten dankzij mijn verzekering DKV Hospi Premium.

Het verhaal van Christian

Op je 45e getroffen worden door een hartinfarct, dat is even schrikken. Ik leef gezond, sport, rook niet en toch wisten ze mij te vinden. Eens in het ziekenhuis viel de schade al bij al nog mee, maar ik verbleef toch zeven dagen in het ziekenhuis, in een éénpersoonskamer. Zo kon ik rustig bekomen. Toen ik de factuur onder ogen kreeg, was het toch even slikken.

Mijn verblijf bedroeg € 18.389,13, waarvan € 10.204,26 volledig ten laste bleef van mezelf. Hiervan heb ik amper € 30,18 moeten betalen voor niet-medische kosten zoals privé-telefoontjes, omdat ik een verzekering DKV Hospi Premium heb afgesloten. Momenteel doe ik het allemaal wat rustiger aan en geniet ik van de kleine dingen in het leven.